Ön itt tartózkodik : HU  / Electool  / Sajtószoba  / Együttműködik a www.cegesauto.hu szakportál és az Electool

Együttműködik a www.cegesauto.hu szakportál és az Electool

Szakmai megállapodást kötött a www.cegesauto.hu honlapot üzemeltetető Satnet Kft. és a beszerzési szolgáltatóként üzemelő Electool Hungary Kft. Az Electool szakértői ismeretterjesztő cikksorozatot írnak, amely a vállalati autóflották beszerzésének és üzemeltetésének egyes fázisait taglalja. A cikkek három témát – a beszerzést, az üzemeltetést és az ellenőrzést – vesznek górcső alá. A megállapodás háttere a magyarországi vállalati gépkocsik számának növekedése. Az Electool szolgáltatásaival az egész beszerzési folyamatot támogatja. Egyebek között a cég alaptevékenységei közé tartozik tenderek lebonyolítása, szakember-kihelyezés, illetve különféle eBeszerzési megoldások szállítása. A Satnet Kft. a vállalati gépjárműveket érintő kérdéseknek fórumot teremtő www.cegesauto.hu weboldal üzemeltetője. A honlap „mögött” szakembergárda ad tanácsokat.

Hivatkozások:
    www.infovilag.hu/hir-8675-egyuttmukodik-www-cegesauto-hu.html