Erőforrás kihelyezés

Erőforrás kihelyezés (outsourcing) projekteknél gyakran bíznak meg külső szakértőket a folyamatok lebonyolításával.

Beszerzési outsourcing projektek

Több hónapig tartó projekteknél gyakran előfordul, hogy az egyik belső kulcsembert más projektre helyezik át. Ilyenkor rugalmasan, gyorsan biztosítunk hasonló tudású, tapasztalt beszerzési szakértőt.

Leterhelt csúcsidőszakok

Minden beszerzési szervezetnek vannak olyan időszakai, amikor a különböző feladatok miatt túlterhelt. Ilyen lehet az éves pénzügyi zárás, egy felvásárlás vagy összeolvadás, egy új termék piaci bevezetése, mert ilyenkor a vezetőség embereket von el különböző területekről.

Speciális termékek beszerzése

Sok esetben egy vállalatnak nem érdemes beszerzési szakembert tartani minden egyes termék vagy szolgáltatás beszerzésére. Ilyenkor ügyfeleink egy-egy Electool-os beszerzési szakértőt vehetnek igénybe, akik ezeket a speciális beszerzési projekteket önállóan lebonyolítják.

Interim Management szolgáltatásunkkal és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyi folyamatokkal igazodunk ügyfeleink igényeihez, de ennél is fontosabb, hogy rendelkezünk olyan tapasztalt beszerzési szakemberekkel, akik értékteremtő módon képesek részt venni nagy szakértelmet igénylő beszerzési folyamatokban.

Az erőforrás kihelyezés olyan specifikus tudást igényel,
mely nincs meg minden cégben. Kérjen profi segítséget!

TOP