ELECTOOL BESZERZÉSI WORKSHOP

Sokunk számára kérdés, hogyan lehet a beszerzési csapat produktivitását növelni, versenytársakat megelőzve elérni üzleti céljainkat a jelenlegi - a járvány következtében kialakult - gazdasági környezetben.

Ilyen és ehhez hasonló kérdések hívták életre új rendezvény sorozatunkat, melyre beszerzési szakértőként sok szeretettel hívjuk meg, és egyben közös gondolkodásra is invitáljuk Önt.

Az esemény a tavaly novemberben indított rendezvény sorozatunk második előadása, de természetesen az egyes rendezvények egymástól függetlenül is jól hasznosítható, önálló tematikára építkeznek.

HOGYAN FOGJUK EZT BESZEREZNI? - ONLINE!

Megoldások elektronikus ajánlatkérésre és kiértékelésre

2021.01.21. (csütörtök)
10.00-12.00

Mire számíthat a virtuális eseményen?

  • Minden alkalommal egy-egy területet járunk körbe, számos újdonsággal készülünk
  • Mutatunk tippeket, megoldásokat, hogyan teheti sikeresebbé beszerzését vagy fejlesztheti folyamatait
  • Gyakorlati példákon keresztül adjuk át 18 év beszerzési és közbeszerzési tapasztalatát
  • Interaktív bemutatón vehet részt, ahol Ön is kipróbálhatja és megtapasztalhatja az előadás során elhangzottakat

ÍZELÍTŐ A TARTALOMBÓL

Létezik hibátlan eljárás kiírás és ajánlattétel?

Volt már példa a szakmai gyakorlatában, hogy minden ajánlattevő formailag és tartalmilag kifogástalan ajánlatot nyújtott be? Új kör nyitás, hiánypótlás nélkül?Tökéletes nincs, de törekedni kell rá. Megmutatjuk, hogyan kerülhet közelebb a célhoz.

Sok idő az eljárások adminisztrációja?

A papír alapú ajánlatok már a múlté és az e-mailek ideje is lejáróban van. Nem szükséges bonyolult mappa struktúrát kialakítania, e-maileket küldözgetnie, határidőket észben tartania. Megmutatjuk, hogyan láthatja az eljárás minden dokumentumát, sőt a hozzá tartozó eljárás cselekményeket egy helyen, visszakereshetően.

Ajánlatok összehasonlítása Excel tábla helyett?

Zseniális eszköz az Excel, de nem kifejezetten az ajánlatok összehasonlítására találták ki! Ebben a részben megismerhet egy olyan egyszerű módszert, ami leegyszerűsíti ezt az időigényes folyamatot.

Kiértékelés határidőre többlet munka nélkül?

Az ajánlat egyes részeinek kimásolása és továbbküldése, a határidők betartatása, az értékelési folyamat menedzselése körültekintő munkát igényel. Megmutatjuk, hogyan tudja egyszerűen, időt spórolva kiválasztani a nyertes ajánlattevőt.

Érdemes velünk tartania a sorozat minden részén, hisz a kis részletekből áll össze a teljes kép a komplett folyamatról.

Hogyan fogják ezt nekem jóváhagyni?

2021.01.21.

Hogyan fogjuk ezt beszerezni? - ONLINE!

2021. február

Az e-aukciózás rejtelmei (részletek hamarosan)

2021. március

Előkészítés alatt... :)

Nézze meg, hogy az egyes szerepekben milyen pluszt nyújthat az elektronikus tendereztetés!

Ajánlatkérő

Elgondolkodott már azon, hogyan tudná egy jól sikerült tender kiírását könnyen újra felhasználni, kollégáival megosztani? Jó lenne a beadási határidő előtt lezárni a tendert, ha minden érvényes ajánlat beérkezett? Érdekes kérdések... Körbejárjuk ezeket!

Ajánlattevő

Írjon ki "bombabiztos" eljárást, ahol az ajánlattevő örömmel nyújtja be ajánlatát. Automatikus emlékeztetők, az Ön által meghatározott keretek közt, a rendszer által nyújtott biztonságban az ajánlattevő végig azt érezheti, hogy fogják a kezét.

Munkatársak

El tudja képzelni, hogy a szabadságok, váratlan távollétek esetén is ugyanúgy folytatódik a beszerzési eljárás, mintha mi sem történt volna? Menjen nyugodtan szabadságra, és felejtse el a munka átadás-átvételével járó izgalmakat! Hogyan? Beszélünk erről is.

Közép- és felsővezető

Jó lenne látni az elmúlt negyedévben indított eljárásokat? Kellenek a számok a tervezéshez? Ellenőrzés várható? Mindezt hosszas adatgyűjtés, Excel táblák, e-mailek tanulmányozása nélkül? Erre is mutatunk példát.

Ne feledje, a sikeres beszerzés egyik kulcsa a sikeres ajánlattevő. Interaktív workshopunkon tapasztalatot szerezhet a másik oldalról is, hogy még jobb lehessen!

Várjuk szeretettel!

Kire számítunk?

Örömmel látjuk a versenyszférában és közszférában működő nagyvállalatok, pénzintézetek beszerzési vezetőit, beszerzőit,
továbbá közép- és felsővezetőit a pénzügy, IT, jog területéről.

Időpont: 2021. január 21. (csütörtök) 10.00-12.00

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

Részvételi feltételek és regisztráció

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

TOP