Hogyan támogassuk beszerzési folyamatainkat a nyári szabadságok idején? – ONLINE!

IDŐPONT: 2021. július 22. (csütörtök) 10:00-11:00  

Hogyan könnyíthetjük meg a nyári helyettesítéseket a vállalati beszerzési folyamatokban?

Ha kíváncsi rá, hogyan tudja az évnek ezen időszakában is megkönnyíteni kollégái számára a munkavégzést, valamint biztosítani a folyamatok gördülékenységét, tartson velünk és regisztráljon ingyenes online rendezvényünkre.

Program

  • A digitális jóváhagyási láncok használatának előnyei a nyári szabadságolások idején is.
  • A meglévő információink tudástárként való hasznosítása – lezárult beszerzési eljárásokból származó információk felhasználásával.
  • Elektronikus tendereztetés és versenytárgyalás lebonyolításának támogatása a rendszerben elérhető adatok segítségével.
  • Transzparens kommunikáció az érintett területekkel.
  • Az Electool beszerzés-támogató megoldásainak bemutatása.

ÍZELÍTŐ A TARTALOMBÓL

A rendszerszemlélet fontossága

Az egymástól elszigetelten keletkező információk felhasználása legtöbbször kevésbé hatékony, mint amikor egységes rendszerben kezeljük azokat. A folyamatok ilyen módon való működtetése biztonságot és bizonyosságot nyújt a kollégáknak, hogy a szükséges lépéseket minden alkalommal elvégzik.

Meglévő tudásbázisunk hasznosítása

Működésünk során rengeteg olyan információt halmozunk fel, melyet a megfelelő platformra helyezve tudásbázissá alakíthatunk. Az itt összegyűjtött adatokat könnyedén meg is tudjuk osztani kollégáinkkal. Ezt különösen a nyári szabadságolások idején érezhetjük hasznosnak.

Szállítsuk az eredményeket

A munka nem állhat meg az évnek ezen szakaszában sem. Biztosítanunk kell az előírások szerinti működést az erőforrások optimális felhasználása mellett. Ebben lehet segítségünkre az Electool beszerzés-támogató rendszere, melyből könnyedén riportálhatjuk az elért eredményeket.

Kiket érinthet?

Várjuk szeretettel a versenyszférában és közszférában működő nagyvállalatok beszerzőit, beszerzési vezetőit, továbbá közép- és felsővezetőit a minőségügy, jog és IT területéről egyaránt.

Időpont: 2021. július 22. (csütörtök) 10:00-11:00 

Regisztráljon és tartson velünk!

TOP