Tanácsadás, Oktatás

Strukturált tréningjeink és tanácsadásunk alkalmával olyan tapasztalatokat tudunk megosztani,
melyek megszerzése hosszú és költséges folyamat.

Tanácsadás

Ügyfeleink számos esetben kérnek tőlünk szakmai véleményt, illetve tanácsot sourcing stratégiák kérdésében. Szaktudásunk és a versenyszférában szerzett több évtizedes tapasztalatunk átadásával olyan speciális beszerzési témákhoz kapcsolódó információt tudunk megosztani ügyfeleinkkel, amelyek megszerzése hosszú és költséges folyamat.

Beszerzési tanácsadói tevékenységünk több területre terjed ki:

  • Fluenta elektronikus beszerzési, költésmenedzsment megoldásunk testreszabása, bevezetése
  • Iparág-specifikus aukciós termékek létrehozása
  • Beszerzési workflow elemzése, kiadáselemzés, hatékonyságnövelési lehetőségek feltárása, belső beszerzési folyamatok átszervezése, beszerzések automatizálása és optimalizálása
  • Beszállítói források felkutatása, minősítése, adatbázis információk
  • Beszerzés audit, kontrolling
  • Beszállító menedzsment
  • Szerződés menedzsmenttel kapcsolatos feladatok

Oktatás

Számos strukturált tréninggel támogatjuk ügyfeleinket annak érdekében, hogy beszerzési szervezeteik minél gyorsabban érjék el a világszínvonalat. Sok esetben ügyfélre szabott oktatási csomagot dolgozunk ki, figyelembe véve a felmerülő problémákat és megoldandó feladatokat.

Oktatásaink gyakorlatorientáltak, valós tudást és tapasztalatot közvetítenek, sok gyakorlati példával és kiegészítő anyaggal. Szakmai tréningjeinkkel, tudásfejlesztő programjainkkal nemcsak ügyfeleinket, hanem magát a beszerzés szakmát is kívánjuk támogatni. Úgy gondoljuk, hogy az tud hasznos tudást átadni, aki nap mint nap magas szinten gyakorolja a szakmát.

Ügyfeleink oktatásának alapvető célja, hogy az Electool projektjeinek lezárása után nélkülünk is hatékonyan tudják használni az átadott szaktudást és az elektronikus beszerzési rendszereket. Ügyfeleink a megoldások bevezetése után sem maradnak magukra: a későbbiekben felmerülő szakmai kérdések megválaszolásához dedikált szakembert jelölünk ki.

Beszerzéssel kapcsolatos kérdése van, vagy többet szeretne tudni a témáról? Kérjen tanácsadást, vagy jöjjön el strukturált tréningjeinkre!

TOP